Looking for springkasteel?

springkasteel
Springkasteel huren? DobbyFun, uw expert in verhuur van springkastelen.
Met zijn 500, bij 600, meter en 270, meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Piraten figuren met een 3D-print waar tot 15 kindjes naar hartenlust kunnen springen, klimmen glijden. Springkastelen Multiplay Raindrops met diverse obstakels.
Springkasteel Paco.
Bij slecht weer mag u kosteloos annuleren! Bij alle springkastelen voorzien wij gratis een 4 op een rij! Klik op de foto's' voor een grote versie. 49, x 39, x 4m. 5 x 55, x 35m., 42, x 45, x 46m.,
Springkastelen huren.
Wil je een springkasteel huren? Op deze pagina vind je ons volledige assortiment aan springkastelen terug. Hier kan je gemakkelijk en snel je gewenste springkasteel reserveren. Er zijn een aantal zaken waarop je best let wanneer je je keuze maakt, zoals de benodige ruimte van het springkasteel.
Attractieverhuur Snoeys.
Voel je zoals een aap dan spring je rond in het springkasteel monky. Afmetingen: B 5.20 L 5.20 H 5.20. 1 dag: 105. 2 dagen: 136. Race rond in het cars springkasteel en glij met een snelheid van de glijbaan.
Home Springdis Springkastelen, tafels stoelen, partytenten veel meer!
We verhuren ook tafels en stoelen. De stoelen zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen makkelijk gestapeld worden. De tafels plooien ineen om plaats te winnen. Ook statafels met of zonder stretch-rok zijn te huur. Bekijk onze tafels stoelen. Een springkasteel huren is ideaal voor.:
Springkastelen Climaxx Rental.
Climaxx Rental is een dynamische zelfstandige onderneming die zich richt op verhuur van professionele licht en geluidsinstallaties, discobars, beursstanden, springkastelen en alle verhuur van feestbenodigdheden en toebehoren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van onze activiteiten en diensten.
Partyrent4U springkastelen.
Springkasteel Mickey en minnie mouse. Overdekt springkasteel met glijbaan en obstakels 55m, x 65m., 95 euro/dag of 150 euro/weekend. Overdekt springkasteel met glijbaan en obstakels 5m x 6m. 95 euro/dag of 150 euro/weekend. Multiplay springkasteel 5m20 x 5m. Superhandig met ingang en glijbaan aan dezelfde kant.
Springkasteel Aventura Springkastelen Sint-Lievens-Houtem.
Promo 2 dagen voor de prijs van 1 dag! geldig voor leveringen tot 28/03/2021. Bumperballen voor groot en klein. Slecht weer garantie. Bij regen op dag van huur, kan in samenspraak met AVENTURA, het springkasteel GRATIS geannuleerd worden tot 4u voor levering.
Springkasteel huren in Turnhout, Beerse, Ravels, Merksplas, Kasterlee, Malle, Vosselaar, Herentals, Arendonk, Rijkevorsel, Baarle, Dessel, Geel, Olen, vorselaar, retie, zoersel? Jacko Sound BVBA.
Dus indien de camionette geraakt tot op minder dan 1 meter van de plaats waar het springkasteel moet komen, zonder hindernissen of trapjes in het af te leggen parcours en geen kosten voor parkeren of tol. Dergelijke kosten worden altijd in rekening gebracht bij de huurder.

Contact Us